Bli aktiv i Constantia

Är du intresserad av att segla med Constantia och delta i arbetet med att hålla skutan i fin form? Bli constantian! 

Som constantian kan du engagera dig på många sätt. Du kan:

  • Följa med på våra interna rabatterade seglingar.

  • Bli besättningsman och leda seglatser.

  • Gå på våra gratis utbildningar och lära dig om segling, segelfartyg och träffa andra skutseglare.

  • Hjälpa till med att snickra och dona på skutan under våra arbetshelger.

  • Ta på dig ett projektledarskap och led ett utvecklingsprojekt.

Inga förkunskaper krävs. Du tar ett första kliv ombord och vips är du snart en skutseglare. Det var så vi alla började en gång!

Registrera dig som constantian här

Engagera dig och segla gratis

Kom och hjälp till på våra arbetshelger och tjäna in gratis seglingsdagar.

Var med på 3 hela arbetsdagar (10.00-15.00) och få en gratis 1 seglingsdag. Kom på fler arbetsdagar och samla ihop till en hel långsegling. Läs mer om arbetshelgerna klicka här. 

Om du tar på dig ett projektledaransvar får du 3 gratis seglingsdagar. Ett utvecklingsprojekt kan till exempel vara att måla om taket i salongen, hitta en ny lösning för hur vi skotar om topsegel, göra en reklamfilm eller ta fina bilder till hemsidan. Hör av dig till info@constantia.se om du har en idé som du vill genomföra. Vi hör av oss och diskuterar förutsättningarna.

Har du kunskap om sjösäkerhetsregler, ekonomi, juridi, styrning och ledning, IT, Web eller annan liknande kompetens kan du kandidera till styrelsen eller arbetsutskottet och få  seglingsdagar efter omfattning av ansvar. Hör av dig till ordförande eller någon annan i styrelsen om du är intresserad. 

Få information om seglingar, arbetshelger och aktiviter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev Underrättelse för Constantianer (UFC). UFC är det lättaste sättet att få koll på vad som händer och hur du kan engagera dig.

Gå med i facebookgruppen. På facebookgruppen lägger vi upp information kommande event och information om arbetshelger. Här kan du även följa livet ombord genom uppdateringar från seglingar, arbetshelger och andra aktiviteter.

Vi i stiftelsen ser ljust på framtiden. Alla kan bidra efter sin förmåga. Alla bidrag är värdefulla allt från att stötta ekonomiskt till att gräva ner sig i något som måste fixas ombord. Vi hoppas att du vill vara med och njuta av att vara med ombord och segla. Bli med Constantian du också!

Utbildningsseglingar och seglingar för Constantianer

För den som vill prova på att segla en skuta från förr så ordnar vi varje år olika typer av utbildningsseglingar och interna seglingar för Constantianer. Det brukar ofta bli en helgsegling i maj, en kvällssegling i juni, en eller flera dagseglingar under sommaren, möjligheter till en längre sommarsegling, en helgsegling på hösten och ibland blir årets sista segling Froststöten.

Kontakt

Alla frågor stora som små kan mailas till info@constantia.se eller ring till vår personal på 070-876 44 44.

Stiftelsen Solnaskutan
Huvudsta Strand 8
171 73 Solna
E-post info@constantia.se

Facebooktwittergoogle_plusmail