Föreningen Constantia

Välkommen till Föreningen Constantia

VI som är medlemmar är alla intresserade av att segla med Constantia och delta i arbetet med att hålla skutan i fin form. Som medlem kan du engagera dig på många sätt.

  • Följ med på våra medlemsseglingar.
  • Gå på våra utbildningar och lär dig om segling och segelfartyg och träffa andra skutseglare.
  • Kom på våra arbetshelger och hjälp till att snickra och dona på skeppet.
  • Bli besättningsman och led seglatser.
  • Engagera dig i Föreningen Constantias styrelse och var med och utveckla medlemsverksamheten.

Vi hoppas att du vill bli medlem Föreningen Constantia och stötta oss i arbetet med att bevara och segla av Constantia. Både ideellt arbete  och ekonomiskt  stöd uppskattas.

Inga förkunskaper krävs. Du tar ett första kliv ombord och vips är du snart en skutseglare. Det var så vi alla började en gång!

Medlemsseglingar

För den som vill prova på att segla en skuta från förr så ordnar vi varje år olika typer av medlemsseglingar. Det brukar ofta bli en helgsegling i maj, en kvällssegling i juni, en eller flera dagseglingar under sommaren, möjligheter till en längre sommarsegling, en helgsegling på hösten och ibland blir årets sista segling Froststöten. Vi besöker då en julmarknad under andra adventhelgen, ofta den på Blidö i Roslagen.

Få information om medlemsseglingar, arbetshelger och aktiviter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev Underrättelse för Constantianer (UFC). UFC är det lättaste sättet att få koll på vad som händer och hur du kan engagera dig.

Gå med i facebookgruppen. På facebookgruppen lägger vi upp information kommande event och information om arbetshelger. Här kan du även följa livet ombord genom uppdateringar från seglingar, arbetshelger och andra aktiviteter.

Vi i föreningen ser ljust på framtiden. Alla kan bidra efter sin förmåga. Alla bidrag är värdefulla allt från att betala medlemsavgiften till att gräva ner sig i något som måste fixas ombord. Vi har ett stabilt medlemsantal, men vi kan alltid bli fler. Vi kan njuta av att vara med ombord och segla. Vi kan också känna att vi kan bidra allt efter förmåga. Vi hoppas att vi kan bli allt fler i framtiden.Bli med Du också!

Medlemsavgifter 2017

Ungdom (upp till 25 år), studerande och pensionär 100 kr
Vuxen 200 kr
Familj 300 kr
Företag 600 kr

Insättes på Föreningen Constantias bankgiro 5165-5215 (nytt från december 2016)

Kontakt

Alla frågor stora som små kan mailas till Föreningens Styrelse. Skicka epost till styrelsen

Föreningen Constantia
Huvudsta Strand 8
171 73 Solna
E-post info@constantia.se

Telefon 070-876 44 44

Jag vill bli medlem i föreningen Constantia
  • Medlemskapet är giltigt när du har skickat in denna anmälan och betalat in medlemsavgiften till Föreningen Constantias plusgiro 5165-5215. Medlemskapet gäller per kalenderår

 

Facebooktwittergoogle_plusmail