Sommarens seglatser 2019

Långseglingar

Constantias långseglingar är öppna för alla. Följ med om du har en längtan till hav, segling och skepp. Ingen förkunskap krävs. 

Vad ingår?

I priset ingår seglingsutbildning, kojplats samt frukost, lunch, mellanmål och middag.

Besättning

Med ombord finns alltid en säkerhetsbesättning bestående av skeppare och 2-4 matroser som leder och instruerar arbetet under seglatsen.

Att segla tillsammans är ett fantastiskt sätt att lära känna människor som man aldrig skulle träffat annars, ibland blir man vänner för livet. Något av det bästa med våra långseglingar är att det brukar vara en så spännande blandning av olika slags människor ombord, unga och gamla, med alla möjliga olika bakgrunder.

Du behöver inte ha tidigare sjövana eller förkunskaper, det finns en kvalificerad besättning som visar och lär dig allt du behöver veta. Du deltar efter lust och förmåga i segelsättning, navigering, styrning och allt annat som hör skutlivet till.

Anmälan

Alla priser inkluderar mat och kojplats. Vi delar på allt jobb ombord. Du deltar i framförandet av skeppet, segling, navigering, matlagning, allt efter förmåga, lust och fallenhet. Det händer alltid något roligt i ett segelfartyg.

I god tid före avresan skickar vi ut lite förhållningsregler om vad en ska tänka på, hur du hittar skutan och annat som kan vara bra att känna till.

Betalning

Vid anmälan (som görs med formuläret nedan) ska en tredjedel (1/3) av priset betalas som anmälningsavgift. När anmälningsavgiften är betald får du en bekräftelse på att du är anmäld.

Inbetalning sker till Solnaskutan, plusgirokonto 119 34 27 - 0.

Hela summan ska vara oss tillhanda 30 dagar före avsegling. Vid avbokningar 14 dagar innan seglatsens början återfås endast två tredjedelar av priset

Obs! Vi tar inte emot kontant betalning.

Facebooktwittergoogle_plusmail