Medlemmar

Engagerad dig och få rabatt på seglingar

Som medlem får du nyhetsbrevet UfC (Underrättelser för Constantianer), information om medlemsseglingar och inbjudningar till aktiviteter. Om du väljer att engagera dig mera genom att bli aktiv Constantia och ta på dig ett förtroendeuppdrag (t.ex. webbredaktör), så får du dessutom en betydligt större rabatt på våra medlemsseglingar och långseglingar.

Klicka här för att bli medlem

Vad kan du göra som aktiv Constantian?

Vi har flera olika grupper som du kan engagera dig i:

Kommunikationsgruppen /intern och extern kommunikation
-Talar om för oss Constantianer och andra vilka vi är och vad vi gör. Hjälpa till med hemsidan, mailutskick, nyhetsbrev, affisher, instagram mm.

Seglingsgruppen
-Ser till att vi har seglingar planerade som engagerar oss själva och andra att segla mer. Funderar på vart vi ska segla, när och hur. Vart sommarseglingen ska ta vägen och vilka helgseglingar vi ska ha.

Styrelsen
-Arbetar strategiskt, utvecklar verksamheten och följer upp, gör vägval och hanterar större utmaningar.

Underhållsgruppen
-Ser till att Constantia är i fint skick och redo för säsong, utvecklar själva skutan. Planerar och/eller deltar i underhållsträffar. 

Säkerhetsgruppen
Ser till att vi kan segla säkert och hantera nödlägen. Att all säkerhetsutrustning finns ombord och att manualer är uppdaterade samt att alla som jobbar ombord vet vad som gäller. 

Utbildning till ”Båsen”
-Inbjudan till fackmannamässigt ledda studiecirklar för den som vill utöka sina kunskaper i underhåll och sjömansskap.

Om du är intresserad av att engagera dig mera och ta på dig ett förtroendeuppdrag inom någon av grupperna kan du fylla i formuläret på länken nedan så kontaktar vi dig. 

Klicka här för att anmäl intresse att engagera dig

Facebooktwittermail