Ledig uppdrag – Bokningssamordnare

Stiftelsen Solnaskutan behöver en kommunikativ och serviceinriktad bokningssamordnare till Constantias charterverksamhet! Ett glatt och engagerat gäng kommer att introducera och stötta dig i arbetet.

Uppdraget gäller Constantias charterbokning (alltså inte våra medlemsseglingar och långseglingar). Bokningssamordnaren svarar på frågor om priser och segling med skutan och hjälper kunderna att i möjligaste mån tillgodose deras behov och önskemål. Fakturering och uppföljning av betalning, m.m. ingår inte i uppdraget.

Arbetsbelastningen varierar under året, vissa veckor är det inga förfrågningar alls medan andra kan innebära ganska mycket arbete. Skulle frågor eller problem uppstå eller om du behöver vara ledig så stöttar vi dig med att prioritera och fördela uppgifterna inom stiftelsen. Uppdraget är ideellt liksom övrig verksamhet inom Stiftelsen. Belöning för uppdraget utgår dock i form av kraftig rabatt på våra seglingar.

Arbetsuppgifter
– löpande kontrollera om bokningsförfrågningar kommit in
– ringa eller mejla de som intresserade av att chartra Constantia
– svara på frågor om priser, villkor, vad som ingår, lämpliga rutter och hamnar, m.m.
– skicka bekräftelsemejl och göra bokningar
– hantera avbokningar och ändringar
– varje bokning innebär ett antal kontakter med kunden 

Förmåner
Detta är ett viktigt förtroendeuppdrag. Du får därför hela 80 procent rabatt på våra egna seglingar, inklusive långsegling på sommaren, som kompensation för dina insatser. Du blir också en del av vår fina gemenskap där unga som gamla från olika professioner och bakgrunder möts i det gemensamma engagemanget att segla och underhålla Constantia.

Välkommen med din intresseanmälan till kassor@constantia.se!

Facebooktwittermail