Bli medlem

Följ med ut och segla, delta i underhållet och stötta ekonomiskt

Stiftelsen Solnaskutans har en medlemsorganisation som vi kort och gott kallar Constantia. Våra medlemmar kallas constantianer.

För att bli medlem klicka på Bli medlem nedan.

Få information om seglingar, arbetshelger och aktiviter

Som medlem kommer du får vårt nyhetsbrev Underrättelse för Constantianer. UFC är det lättaste sättet att få koll på vad som händer och hur du kan engagera dig.

Gå med i facebookgruppen. På facebookgruppen lägger vi upp information kommande event och information om arbetshelger. Här kan du även följa livet ombord genom uppdateringar från seglingar, arbetshelger och andra aktiviteter.

Vill du engagera dig?

Vi är ett glatt gäng med många olika bakgrunder som driver Constantia. Vi är gamla och unga, akademiker och hantverkare, personer födda i Sverige och personer med utländsk härkomst. Våra olikheter berikar, genom att samarbete håller vi Constantia flytande och seglande.

När du blivit medlem och vill engagera dig, hör av dig till vår ordförande Tobias Jobring, så berättar han mer om hur vi arbetar och hur du kan engagera dig och bidra.

Mail: ordforande@constantia.se

Medlemskapet löper årsvis fr.o.m det datum du registrerar dig. 

Du kan när som helst välja att avsluta ditt medlemskap. Det gör du på din inloggssida.

Vi har en åldersgräns på 12 år. Men medlemmar är välkomna att ta med barn på seglingar och arbetshelger.

Som medlem godkänner du att Stiftelsen Solnaskutan sparar dina personuppgifter i Stiftelsen Solnaskutans medlemsdatabas. Syftet med medlemsdatabasen är att möjliggöra kommunikation med medlemmar.

Medlemsavgift

Medlemsavgift

– Vuxen 250 kr per år. 

– Pensionär/Student/ungdom (19 år eller yngre) 100 kr per år.

Stiftelsen Solnaskutan har på grund av minskade statliga bidrag en tuff ekonomiskt situation. Om du vill och har möjlighet skulle det betyda väldigt mycket om du kan bidra med mer. Alla bäckar små gör skillnad!

Betala genom att föra över beloppet till Stiftelsen Solnaskutans, plusgirokonto 119 34 27 – 0.

Ange i kommentaren: Medlem Förnamn Efternamn

Om du skulle uppleva problem med att logga in, registrera dig eller annat it-relaterat kan du höra av dig till ordforande@constantia.se.

Vi kan tyvärr inte sätta flera prisalternativ för medlemskapet i vårt medlemssystem då det har vissa begränsningar. Därför kan enbart vuxenpriset förekomma ibland. Bry dig inte om det, det är priserna ovan som gäller.