Prova på att segla!

Den 18 – 20 Maj har du chansen att komma och segla den anrika slätskonerten Constantia. Byggd 1908 är hon ett vackert tvåmastat segelfartyg på 23m och hela 305 m2 segelyta.

Vi bjuder helgen den 18 – 20 Maj in dig som vill pröva på att segla med oss. Valet är fritt mellan att vara med på en dag, en övernattning eller hela helgen. I priset ingår måltiderna. Du väljer själv hur aktiv du är i seglingen. Ombord kommer skeppare och jungmän finnas för att se till att fartyget framförs på ett säkert sätt men det finns alltid saker att hjälpa till med ombord. Hjälp oss att hissa segel, ta över rodret eller sitt och njut av den underbara känslan att vara ute och låta vinden föra oss framåt.

Ombord finns en byssa där vi lagar mat tillsamman. Här finns även toaletter och 16 kojer (som är stora nog att sova två i bekvämt).

Vi avgår från vår egen brygga på Huvudsta strand på fredagen klockan 17 och tar oss till Rastaholm. Troligen blir denna första etapp för motor. I Rastaholm kommer vi kunna lämna av eller hämta upp passagerare på kvällarna och mornarna.

Lördag den 19/5, avgång från Rastaholm klockan 09.00 för en underbar dag ute på Mälarens fjärdar.
Åter till Rastaholm vid 17 om det är någon som skall kliva på eller av. Sedan förtöjer vi antingen på Rastaholm eller vid en närliggande naturhamn för natten.

Söndagen den 20/5 avgår vi från Rastaholm klockan 09.00 och beräknas ankomma till Huvudsta brygga vid 16.00.

Pris
Fredag till lördag kväll (en övernattning), inklusive alla måltider: 750 kr
Heldag lördag eller söndag (utan övernattning) inklusive lunch: 650 kr
Heldag (lördag eller söndag) med övernattning, inklusive alla måltider: 900 kr
Heldag lördag och söndag, inklusive övernattning och alla måltider: 1500 kr
Specialpris hela helgen: 1700 kr

 

Anmälan görs här!

Om ni är två går det bra att dela koj. Meddela då detta i anmälan.

Om vi blir färre än minimitalet passagerare ställs resan in.
Vid inställd resa återbetalas hela avgiften.

Facebooktwittermail