Medlem

Bli medlem och följ med ut och segla, delta i underhållet och stötta Constantia ekonomiskt

Alla som vill delta på seglatser, i underhåll, bidra ekonomisk eller hjälpa till med andra uppgifter kan bli medlemmar. För att bli medlem klicka ovan på Bli medlem.

Som medlem i Constantia kan du

  • - Delta på medlemsseglingar
  • - Delta i driften och underhållet av Constantia
  • - Stötta Constantia ekonomiskt

 

Vad kan du göra som aktiv Constantian?

Vi är ett glatt gäng med många olika bakgrunder som driver Constantia. Vi är gamla och unga, akademiker och hantverkare, personer födda i Sverige och personer med utländsk härkomst. Våra olikheter berikar, genom att samarbete håller vi Constantia flytande och seglande.

Vi har flera olika grupper som du kan engagera dig i

Kommunikationsgruppen /intern och extern kommunikation
-Talar om för oss Constantianer och andra vilka vi är och vad vi gör. Hjälpa till med hemsidan, mailutskick, nyhetsbrev, affisher, instagram mm.
Seglingsgruppen
-Ser till att vi har seglingar planerade som engagerar oss själva och andra att segla mer. Funderar på vart vi ska segla, när och hur. Vart sommarseglingen ska ta vägen och vilka helgseglingar vi ska ha.
Styrelsen
-Arbetar strategiskt, utvecklar verksamheten och följer upp, gör vägval och hanterar större utmaningar.
Underhållsgruppen
-Ser till att Constantia är i fint skick och redo för säsong, utvecklar själva skutan. Planerar och/eller deltar i underhållsträffar.
Säkerhetsgruppen
Ser till att vi kan segla säkert och hantera nödlägen. Att all säkerhetsutrustning finns ombord och att manualer är uppdaterade samt att alla som jobbar ombord vet vad som gäller.

Om du är intresserad av att engagera dig mera och ta på dig ett förtroendeuppdrag inom någon av grupperna kan du fylla i formuläret på länken nedan så kontaktar vi dig.

Klicka här för att anmäl intresse att engagera dig

Kontakt

Alla frågor stora som små kan mailas till info@constantia.se.

Stiftelsen Solnaskutan
Huvudsta Strand 8
171 73 Solna
E-post info@constantia.se

Om medlemskapet

Stiftelsen Solnaskutans har en medlemsorganisation som vi kallar Constantia. Våra medlemmar kallas Constantianer.

Medlemskapet löper per kalenderår från det att du registrerar dig. Du kan när som helst välja att avsluta ditt medlemskap. Det gör du på din inloggssida.

Vi har en åldersgräns på 12 år. Men medlemmar är välkomna att ta med barn på seglingar och arbetshelger.

Som medlem godkänner du att Stiftelsen Solnaskutan sparar dina personuppgifter i Stiftelsen Solnaskutans medlemsdatabas. Syftet med medlemsdatabasen är att möjliggöra kommunikation med medlemmar.

Få information om seglingar, arbetshelger och aktiviter

Som medlem kommer du får vårt nyhetsbrev Underrättelse för Constantianer. UFC är det lättaste sättet att få koll på vad som händer och hur du kan engagera dig.

Gå med i facebookgruppen. Där lägger vi upp information om kommande event, arbetshelger, m.m. Här kan du även följa livet ombord genom uppdateringar från seglingar, arbetshelger och andra aktiviteter.

 

Facebooktwittermail