Hyr Constantia till ditt företag

En upplevelse över det vanliga

Det finns få saker som skapar en gemenskap så fort som att segla en skuta tillsammans. Vår skuta är en perfekt miljö för konferens eller personalresa. Vi anpassar seglingen till era önskemål. Ni kan delta i seglingen eller bara njuta av en avkopplande färd genom vår underbara skärgård.

Efter en dags seglats blir det trivsamt med middag på däck medan skymningen sänker sig och stjärnorna tänds. Eller varför inte bastubad på Nämndö?  Constantia är ett behändigt skepp och våra skeppare kan sin sak. Vi förtöjer gärna längs en klippa i en ostörd vik om ni vill.

Segla tillsammans

Ingen tidigare sjövana behövs, vi i besättningen instruerar och håller ett vakande öga på allt. Tillsammans styr vi, navigerar och sätter segel, allt efter era önskemål. Vi berättar gärna om allt vi ser, kulturhistoria, båtar vi möter.

Vad ingår?

I priset ingår fartyg och säkerhetsbesättning. Mat och dryck står ni för själva om vi inte kommer överens om annat.

Besättningen

Med ombord finns alltid en säkerhetsbesättning bestående av skeppare och 2-4 matroser som leder och instruerar arbetet under seglatsen.

Prisexempel

Vardag: Halvdag - 15 700 kr

Vardag: Heldag - 23 500 kr

Vardag: Två dagar, en natt - 334 800 kr

Helg: Heldag - 28 000 kr

Helg: Två dagar, en natt - 39 300 kr

Priser är exkl 6 % moms.

 

Byssan (köket)

I Constantias byssa finns gott om köksredskap, en gasolspis med fyra lågor och ugn, en kylbox (ingen frys), rinnande kallt färskvatten (dricksvatten) om man pumpar på en fotpump, rinnande kallt sjövatten (ej dricksvatten) om man pumpar med en handpump, bestick och porslin för alla ombord.

Kojer

Det finns 16 kojer ombord. De är bakom gardiner i salongen och kan dras ut till att bli 120 cm breda. Det brukar gå fint att sova två i dem.  I kojerna finns madrass och kudde. Medtag täcke eller sovsäck, örngott och underlakan.

Måltider

Gruppen ordnar oftast själv maten. Vissa lagar mat ombord andra utnyttjar catering. Tänk på att maten också ska räcka till 4-5 personer i säkerhetsbesättningen.

El och belysning

Den vanliga ljuskällan ombord under kvällstid är fotogenlyktor och stearinljus. Ta gärna med en egen pannlampa. Det är jättebra att ha när man vill ligga och läsa i kojen eller när man går iland när det är mörkt. 

I vissa hamnar finns tillgång på 230 volt (”hemmaström”), men annars är det 24 volts systemet som är i bruk.Detta innebär att laddning av mobiltelefoner, mp3-spelare och liknande är begränsad.

Personlig hygien

Eftersom vi seglar i skärgården, finns rikliga möjligheter till bad varje eftermiddag när vi lagt till vid någon klippa i en skyddad vik. Ombord har vi inte dusch eftersom tillgången på sötvatten är begränsad. Det finns två toaletter.

Facebooktwittermail